Casal Estiu

/ /

Activitats i Aventures garantitzades per un estiu diferent.

Casal d'Estiu 2023

Amb l’arribada de l’estiu i la finalització del curs escolar, moltes famílies han de fer mans i mànigues per coordinar els Casals d’estiu on deixar als seus fills i filles, intentant trobar opcions que a més d’estar estructurades i ben dirigides, també siguin atractives pels nens. Com a pares, també hem patit aquesta situació en primera persona, de manera que a l’Escola de Mar i Vela de Palamós oferim un Casal d’Estiu que compleix amb aquestes 2 premisses: aprenentatge i diversió. Treballem per a que el Casal d’estiu sigui un espai en el que els nens i nenes es sentin còmodes i relaxats, on puguin aprendre al seu ritme i amb confiança.

Al Casal es combinen activitats de tot tipus, tant a l'aigua com fora de l'aigua, sempre amb monitors que treballen amb un principi educatiu bàsic: aconseguir despertar la motivació del nen o nena, ja que estem convençuts que aquesta és la manera d’aprendre amb més garanties i que més consolida habilitats i coneixements adquirits. Els nens són únics i plens de potencial, els monitors només guien i han de saber acompanyar-los en la descoberta.

La nostra inspiració quan pensem i preparem els Casals d’Estiu: “Ajuda’m a fer-ho per mi mateix”
María Montessori

Horaris: de 9h a 13h de dilluns a divendres i per setmanes
Inici a partir del 26 de Juny i fins inici de curs escolar
Dirigit a nens i nenes entre els 7 i els 16 anys
Places limitades (Grups reduïts, sense divisió per edats)

Les activitats del casal s’organitzen en funció als nens i nenes inscrits/es, oferint una sèrie d’opcions prèviament preparades (Paddle Surf, Caiac, Vela en diferents modalitats, Volley platja, jocs de platja…) però amb certa flexibilitat per dur-les a terme. Els nens escullen entre la proposta treballada pels monitors i monitores, i aquests acompanyen les activitats finalment escollides, aplicant els principis de l’aprenentatge basat en el respecte cap a la infància (autonomia, independència, iniciativa, capacitat d’escollir i autodisciplina).

Les activitats que oferim:

CASAL DE MAR I PLATJA

PADDLESURF
BIG SUP
CAIAC
SKIMBOARD
BODYBOARD
VOLEI PLATJA
TALLERS I JOCS DE SORRA

CASAL DE MAR I VELA

PADDLESURF
BIG SUP
CAIAC
CATAMARÀ
VELA LLEUGERA
WINDSURF

Preus per setmana:
Casal Mar i Platja: 95€
Casal Mar i Vela: 210€

*Consultar preus amb descomptes per a germans, familia nombrosa, varies setmanes.....